Njoftim: Ka vdekur në Shkup Shukri Ramadani

1

Ka ndërruar jetë në moshën 66 vjeçare, në Shkup, Shukri (Islam) Ramadani.

Varrimi do të bëhet sot në Varrezat e Bllacës, në ora 14:30.

Duke pasur parasysh gjendjen me pandemi, familja e mirëkupton edhe mosshkuarjen në ceremoni, por lut ata që shkojnë që të vendosin maska, në mënyrë që ky varrim të mos bëhet shkak për përhapjen e këtij virusi.

Ngushëllime familjes Ramadani dhe të afërmve të ndjerit!

Share.

1 Comment

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara