Njoftim: Ka ndërruar jetë në moshën 77 vjeçare Remzi Sylejmani

2

Pas një sëmundje të shpejtë, ka ndërruar jetë, sot, në moshën 77 vjeçare, Remzi Sylejmani.

Ceremonia e varrimit do të bëhet sot, më 30 korrik 2020, nga ora 16:30, vetëm nga familjarët e ngushtë, shkaku i gjendjes me pandemi.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të ndjerit!

Share.

2 Comments

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara