Njoftim: Ka vdekur Nadile Lamallari-Sejdiu (gruaja e Emërllahut

1

Ka vdekur në moshën 75 vjeçare Nadile Lamallari-Sejdiu(gruaja e Emërllahut).

Varrimi do të bëhet sot, më 29 qershor 2020, pas faljes së Namazit të Ikindisë, në Smirë.

Ngushëllime familjeve Lamallari dhe Sejdiu, si dhe të afërmve të ndjerës!

Share.

1 Comment

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara