NJOFTIM: Ka ndërruar jetë Sherife Sylejmani (gruaja e Gani Sylejmanit)

1

Ka ndërruar sonte jetë në moshën 81 vjeçare, Sherife Sylejmani (gruaja e Gani Sylejmanit).

Varrimi i saj do të bëhet sot, me 30 maj 2020, nga ora 13:30, në Smirë.

E pamja do të jetë e hapur tri ditë, me kujdes të shtuar.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të ndjerës!

Share.

1 Comment

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara