Njoftim: Ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare Shukri Sylejmani

4

Ka ndërruar jetë në moshën 64 vjeçare, Shukri Sylejmani.

Varrimi i tij do të bëhet sot, më 1 maj 2020, në Smirë, pas faljes së namazit të drekës.

Ceremonia e varrimit do të mbahet vetëm në prani të familjes së ngushtë, për shkak të rrethanave nga pandemia e gripit.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të ndjerit!

 

Share.

4 Comments

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara