Drejtori i SHFMU “Dëshmorët e 5 Prillit”, Xhavit Sahiti, duke vendosur një video-projektor në njërën nga mësonjëtoret e shkollës. Ai përmes një postimi në rrjetet sociale iu ka drejtuar nxënësve duke iu thënë se shkolla i mirëpret më e kompletuar se kurrë.
Sipas tij, shkolla ka përfituar mjete të teknologjisë informative (lap-top e video-projektorë) , një pjesë nga një projekt përmes Bankës Botërore dhe një pjesë tjetër u dhuruan nga komuna në bashkëpunim me fondacionin Kosovë-Luxemburg.

Leave A Reply