-Njoftohen tё afёrmit, bashkёfshatarёt dhe miqtё se ngushёllimet pёr Shaha Azemi-Kurtaliqi (e bija e Shaban Azemit) do tё pranohen edhe nё Smirё.

E pamja do tё jetё e hapur tё shtunёn dhe tё dielёn, mё 13 dhe 14 shkurt 2016, te familja e Behxhet Azemit.

Ajo, ka ndёrruar jetё  para njё jave, pas njё sёmundje tё gjatё,   nё Varosh, ku ka qenё e martuar.

Ngushёllimet familjes Azemi dhe Kurtaliqi dhe tё afёrmve tё ndjerёs!

2 Komente

Leave A Reply