Sot u mbush një vit nga vdekja   e më të dashurit tonë.
Ramadan ( Mejdi ) Ramadani

Më 21.01.2015 do të jetë data më e mallkuar, ku na ndaloi në gjysmë buzēqeshjen tënde. Sot më 21.01.2016 u bë njē vit. Edhe një Janar e shtoi të ftohtin në ne. Arrijmë t’i ngrohim zemrat tona me kujtimin për Ty i shtrejnti ynë Babi, duke kujtua dashurinë e madhe që na lene mendje dhe zemrat tona. Nuk qenka lehtë që të marrësh lapsin e të shkruash sa mall dhe dhimbje kemi për ty .U bënë një vit që kur vdekja të ndau nga ne Babi i dashur. Çdo fjalë që shkruaj është e paktë që ta përshkruaj mallin për ty.

Na mungojnë fjalët e ëmbla dhe të urta me të cilat dite të na edukosh dhe mësosh si është më së miri. Kaloj një vite që na humbi lumturia që kishim me ty. Lotët nuk kanë të ndalur, por gjithmonë do të krenohemi që patëm një baba fisnik dhe bujar. Puna vepra dhe fjalët tua do të mbesin gjithmonë udhërrëfim për ne dhe për gjithë ata persona që te njohë. Me mall të pashuar të përkujtojnë: Familja Ramadani, Limani & Nuhija nga Kosova e diaspora.

Leave A Reply