Mёrgimtari smiras Shkodran (Osman) Beqiri me qёndrin nё Zvicёr, ka ndihmuar 40 familje nё nevojё nё komunёn e Vitisё, me rastin e ndёrrimit tё moteve.  Me iniciativё tё vet, Shkodrani, ka shpёrndarё ndihma  nё vlerё nga 50 euro për secilën familje, nё Viti dhe nё disa fshatra: 3 familje në Skifteraj, 7 në Smirë,  10 në Mogillë, 12 në Viti e Kabash, 2 në Budrikë, 4 në Radivojc, 2 në Gërmovë.  Ndihmat përmbanin artikuj esencial dhe vlera totale e tyre vlerësohet rreth 2000 euro.

 

Leave A Reply