Katёr vite  nga ndarja e mё tё dashurit tonё nga jeta

KEMAJL (DESTAN) BAJRAMI

(1971-2011)

Jeta po vazhdon, por pёr ne nuk ёshtё mё e njёjtё, pas ikjes sate. As edhe njё ditё e lume nuk kalon pa tё kujtuar, pa menduar pёr ty dhe pёr veprat e sjelljet tua. Do tё kalojnё edhe vite e vite, por malli pёr ty, nuk do tё na shuhet. Do tё mbetesh pёrgjithmonё i freskёt, bujar, i urtё, i afёrt nё zemrat tona. Perёndia tё ndjeftё!

Me mall tё pashuar: Familja Bajrami!

 

Leave A Reply