Njoftohen të afërmit, bashkëfshatarët dhe miqtë se ngushëllimet për Nafije (Ramadani) Lohajn,  motrën e Hamdi Ramadanit, do të mbahen edhe në Smirë. E pamja do të jetë e hapur dy ditë, të shtunën dhe të dielën, më 26 dhe 27 dhjetor 2015, te Kemur Mustafa.

Nafije (Ramadani) Lohaj, ndërroi jetë para pesë ditësh në moshën 95 vjeçare në Ferizaj.

Ngushëllime familjes Ramadani dhe Lohaj si dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply