Punëtorë të kompanisë smirase ‘Metaliku-S’, duke vendosur vullnetarisht një ulluk vertikal në shkollë. Sipas drejtuesve të shkollës prishja e një pjeve të ulluqeve ka  dëmtuar objektin, pasi uji nga reshurat atmosferike nuk ëjshtë përcjellë si duhet. Shkolla falënderon kompaninë në fjalë dhe vëllezërit Rrahmani për këtë ndihmë.

1 Koment

  1. Zijadin sylejmani on

    Fat dhe pasuri e madhe eshte kur kemi njerez te tille,me vullnet te papare dhe zemer te madhe.Pothuajse cdo dite lexoj raste te tilla ,kur ndihmohet ne shkolle, xhami, rruge apo shtepi individuale . Ju lumte. Thuhet ” dora qe jep nuk thahet ” dhe gjithashtu thuhet ” njeriu nuk varferohet duke dhene dhe ndihmuar “,prandaj Ju qe keni mundesi vazhdoni te ndihmoni sidomos ne keto vende ku shfrytezohen nga femite tane. Zoti Ju shperblefte.

Leave A Reply