Shkolla Fillore e Mesme e Ulёt ‘Dёshmorёt e 5 Prillit’, nё Smirё, nuk do ta ketё mё hallin e ujit. Fahri Misini  ka financuar vullnetarisht pusin e thellё 28 metra si dhe pajisjet tjera, pompёn e ujit (hidroforin) dhe gypat pёr furnizim mё tё mirё tё shkollёs me ujё. Shkolla deri tani ёshtё furnizuar me ujё nga burimi qё ka rrjedhё  nga mali me rёnie tё lirё, po sasia nuk ka qenё e mjaftueshme.

Udhёheqja e shkollёs dhe Drejtori komunal i  Arsimit Qahil Sinani, i cili ishte i pranishёm me kёtё rast,  e kanё falёnderuar Fahriun pёr kёtё dhuratё tё çmueshme pёr tё gjithё, e posaçёrisht pёr nxёnёsit.

 

1 Koment

  1. Zijadin sylejmani on

    Nuk na ka mbetet tjeter pos nje falenderim per z. Misini. Por behet pyetja a mjafton vetem kjo fjale goje per vepra te tilla e njerz te tille . Mesiguri jo, megjithate, kam bindjen se z,Misini kenaqet edhe me kaq ,sepse shperblimi per kete nuk do te mungoje kur dihet vlera e ujit per jeten e njeriut. Z.Misini te jeshe i vetedijshem per vepren qe ke bere, keni bere nje pune te pazevendsueshme dhe jovetem te madhe por shum te madhe sepse keni zgjedhe momendin dhe vendin e duhur per kete dhe c`far do qe flasim ne eshte e teper dhe e kote sepse shpeblimin me te madh do ta merrni nga Krijuesi jone,sepse njerzit e tille si Ju jane te afert dhe te dashur nga ai. JU LUMTE .

Leave A Reply