Nxёnёs dhe punonjёs tё Shkollёs sё Mesme tё Ulёr ‘Dёshmorёt e 5 Prillit’, duke mbjellur rreth 100 bimё dekorative, tё cilat i ka sjellё Sadri Sylejmani. Ai edhe nё tё kaluarёn ka ndihmuar shkollёn pёr gjelbёrimn dhe abukurimin  e ambientit.

Shkolla falёnderon Sadriun pёr kёtё gjest tё mirё por edhe të gjithë ata nxënës dhe staf i që u kujdesën për mbjelljen e tyre.

Leave A Reply