Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet për Mustafë (Mehmet) Jahiun, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja do të jetë e hapur të dielën më 11 tetor 2015, në Xhaminë “Dituria”, në Route du Nant d Avril 12 Vernier 1214, në Gjenevë, nga ora 09:00 deri në orën 16:00.
Mustafë Jahiu ndërroi jetë më 16 shtator 2015, në Gjenevë, pas një sëmundje të shkurtër.

Tel: +41 79 70 25 255, Arsim Jahiu.

Leave A Reply