Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Fevzi (Shaqir) Fejzullahut, do të pranohen edhe në Zvicër.

E pamja do të jetë e hapur të dielën, më 6 shtator 2015, prej orës 08:00-16:00, në Restaurant “Va bene”, Chemin de Normandie 14 – 1206 Genève, Champel.

Fevziu, pas një sëmundje të rëndë, ndërroi jetë dy javë më parë në moshën 58 vjeçe në një spital të Gjenevës.

Leave A Reply