Viti  i ri shkollor, në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, në Smirë, ka nisur  me një dhuratë shumë të çmuar nga smirasi Zijadin Sylejmani nga Shkupi. Ai për nxënësit dhe shkollën solli  2000 fletore, 288 lapsa grafik, 548 lapsa kimik, 150 vizore dhe trekëndësha, 120 goma, 110 komplete ngjyra të drurit dhe fllamastera, 100 blloka për vizatim (nr.4 dhe 5), 40 sisteme periodike, 30 çanta). Shkolla në krye me drejtorin  Xhavit Sahiti, është shumë falënderuese për këtë kontribut të dhënë nga familja Sylejmani.

Leave A Reply