Sot u bё njё vit nga vdekja e hershme dhe e papritur e mё tё dashurit tonё

Dr.SAMI SYLEJMANI

1947 – 2014

Kurrsesi te pajtohemi me realitetin e hidhur qё nuk gjendesh mё nё mesin tonё, por tiparet dhe vlerat  tua tё larta njerёzore na bёjnё tё fortё kundrejt dhimbjes se madhe qё kemi pёr ty.

Tё kujtojmё  çdo ditё me mall, me dashuri, me respekt dhe krenari qё  tё patёm. Je me ne nё çdo hap tё jetёs sonё.

Tё pёrkujton familja Sylejmani nga Smira dhe Shkupi.

Leave A Reply