Sot më 22 gusht 2015, u bënë tri  vite nga vdekja e më të dashurit tonë

H A SH I M   S Y L A

1950-2012

Ditët kalojnë, e ne kurrsesi nuk po bindemi se nuk je me ne.

Ishe mbështetja, dashuria, energjia dhe gjithçka tjetër për ne.

Tek ti gjenim gjithmonë ngrohtësinë e njeriut të urtë, të mirë e të drejtë.

Të tillë do të mbajmë mend përgjithmonë, më i dashuri ynë.

E përkujton familja Syla nga Smira.

 

 

2 Komente

Leave A Reply