Sot mё 10 korrik 2015, u bёnё 10 vjet qё kur u nda nga ne, mё i dashuri ynё:

SHAIP (Januz) UKSHINI

1938-2005

Vitet po kalojnё shumё ngadalё-pa ty.  Po na mungon shumё.  Çdo ditё i kujtojmё fjalёt tua, kёshillat dhe dashurinё tёnde prindore qё pate ndaj nesh. Nuk po pajtohemi, dot, se mё nuk je nё mesin tonё. Do tё na shёrbesh si udhёrrёfyes  pёrherё nё jetё dhe do tё jetosh gjithmonё nё zemrat tona.

Tё  kujton me mall: Familja Ukshini nga Smira dhe Obiliqi.

 

Leave A Reply