Bordi drejtues i KF ‘VITIA’ ka njoftuar përmes rrjetit social Fecbook,  se ka arritur të zyrtarizoj disa marrëveshje rreth transferimeve të lojtarëve dhe kryetrajnerit.

‘Nga edicioni i ardhshëm do të kontribojnë për të i mbrojtur ngjyrat e KF ‘VITIA’: Rexhep Murseli  (kryetrajner), i transferuar nga KF ‘Ferizaj’ ; Burhan Palloshi  (portier ), i transferuar nga KF ‘Ferizaj’; Dardan Bytyqi  (lojtar), i transferuar nga KF ‘Ferizaj’;  Besar Luri  (lojtar), i transferuar nga KF ‘Lepenci’;  Besir Rogaqi  (lojtar), i transferuar nga KF ‘Lepenci’.  Bordi drejtues momentalisht është në bisedime edhe me tre lojtar të tjerë dhe shpejt pritet t`i zyrtarizojë marrëveshjet’, thuhet në komunikatën zyrtare të KF ‘Vitia’.

Synimet e KF ‘Vitia’ sipas Bordit drejtues te klubit per kampionatin e ardhshem do të jet pozicionimi ne kreun e tabeles.

 

 

Leave A Reply