Oborri i Shkollës së Mesme të Ulët “Dëshmorët e 5 Prillit”, në Smirë, është kompletuar akoma më shumë dhe ka marrë pamje edhe më të mirë, falë një donacionit nga bashkëatdhetarët tanë, të organizuar rreth shoqatës ”Smira ‘, me seli në Gjenevë. Me mjetete që i kanë dërguar ata është ndërtuar shtegu me kubëza betoni afër fushës së futbollit dhe janë vendosur ulëeset. Udhëheqja e shkollës i ka falënderuar anëtarët e shoqatës për ndihmën dhe bashkëpunimin e ngushtë.

1 Koment

Leave A Reply