Nxënësja Rina (Izjadin) Ahmeti qanë duke u përshëndetur për herë të fundit me mësuesen e saj, Ganimete Shabiu, në përfundim të klasës V, në Shkollën e Mesme të Ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, në Smirë.   Çdo ndarje është e rëndë, por kujtimet e mira na mbeten përgjithmonë e lotët e respektit janë të mirë.

1 Koment

  1. Zijadin sylejmani on

    Pershendes te gjithe nxenesit duke Ju uru shendet dhe pushime te kendshme, por ne menyre te vecant pershendes mesuesen Ganimete,sepse ajo eshte ” fajtorja ” kryesore per lotet e nxeneses se dashur. Zonja Ganimete ky eshte rezultati me i madh i Juaji, duhet te jeni krenare Ju dhe i gjith kolektivi me Ju .Kjo eshte puna e Juaj qe keni bere jovetem gjat keti viti por gjat gjithe kohes me ata nxenes.Kjo tregon afersin dhe punen qe keni bere me ta.JU LUMTE.

Leave A Reply