Komisioni komunal e ka shpallur Shkollën e Mesme të Ulët  ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, në Smirë si shkollën më të  pastërt dhe më të rregulluar në komunën e Vitisë.  Drejtori i kësaj shkolle Xhavit  Sahiti ka thënë se janë nxënësit, prindërit, kolektivi i shkollës por edhe mërgimtarët që po japin kontributin që shkolla të  ketë një ambient të mirë.

 

1 Koment

  1. zijadin sylejmani on

    I nderuari drejtor,te nderuar pedagog e te dashur nxenes,ju pergezoj per kete pune dhe per kete angazhim qe po tregoni per mirembajtjen e shkolles dhe ambientit rreth shkolles.

Leave A Reply