Në moshën 80 vjeçare, ka ndërruar jetë sot Haxhi Jakup Pajaziti.

Ceremonia e varrimit do të bëhet nesër, më 10 prill 2015, pas namazit të Xhumasë, rreth orës 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Pajaziti dhe të afërmve të ndjerit!

177 Komente

 1. Sali Arifi on

  Ngushllime familjes Pajaziti dhe gjithe te afermve te tije ndersa bacin Jakup zoti e shperblefte me Xhehnet

  Sali Arifi. Essen, Gjermani

 2. Zijadin sylejmani on

  Ne emer te Shoqates “Smira Dardane”-Shkup,dhe ne emer te te gjithe smiraseve te Shkupit,familjes Pajaziti i shprehim ngushllime.

 3. Ngushellime te sinqerta familjes Pajazitit .Haxhin zoti ne Xhenet pranoni ngushllimet nga kusherini i juaj Besimi me familje nga zvicerra

 4. Muzafer Ismail Shabai on

  NGUSHLLIMET E MIJA ME RASTIN E VDEKJES SE HAXHI JAKUPIT FAMILJES,SHOKEVE.DASHMIREVE ZOTI NE XHEHNET

  • Muzafer Ismail Shabani on

   NGUSHLLIMET E MIJA ME RASTIN E VDEKJES SE HAXHI JAKUPIT FAMILJES,SHOKEVE.DASHMIREVE ZOTI NE XHEHNET

 5. Ngushëllime më të sinqerta për Njaziun dhe tër familjën Pajaziti.
  të afërmit dhe miqët e tyre. Bacën Jakup u shpërbleft me xhenet. Sali Salihu

 6. Pranoni ngushllimet e mija personale nga Halil Kajolli per shpernguljen ne Ahiret te Haxhi Jakupit, duke e lutur Allahun e Madherishem qe ta shperblej me Xhenetul- Firdeus, ndersa juve te gjalleve Allahu ua shtofte Sabrin.

Leave A Reply