Nxënës të Smirës, bashkë me drejtorin Xhavit Sahiti dhe punëtorët teknik, Imer Bajrami dhe Shpejtim Ibishi, duke mbjellur 100 drunjë dekorativë, të cilët i solli dhuratë për shkollën, smirasi Zijadin Sylejmani, me vendbanim në Shkup.   Poashtu, edhe Emrush Azizi solli lule të ndryshme për ta zbukuruar oborrin. Drejtoria e shkollë falënderoi për këtë gjest të dy kontribuesit.

 

Leave A Reply