Punëtorët  teknikë dhe personeli, duke e testuar makinën për pastrimin e dyshemesë së shkollës së Smirës, të cilën mërgimtari ynë Samet Bajrami e ka sjellë dhuratë nga Zvicra. Drejtori i shkollës, Xhavit Sahiti, ka falënderuar  Sametin për këtë pajisje e cila  do t`ua lehtësojë dukshëm punën punëtorëve teknik.

1 Koment

  1. Paisje e mir po ka me e mbulu pluhiri edhe ket sikur shkollen qe e ka mbulu se ska kush punon me të.Duhet me pas nje paisje robotike se me keta qka jan aty shtir se perdoret gjat

Leave A Reply