BESNIK (REXHEP) QAMILI

1975-2013

Koha po kalon, por ne nuk po bindemi dot, se nuk je më me ne. Ike në kohën më të mirë, kur fillove ta shijosh familjen si dhe frytet e punës sate në jetë. Malli për ty nuk shuhet-nuk të harrojmë në asnjë moment. Na duket se të kemi afër kudo që shkojmë. Do të kujtojmë tërë jetën si njeri të mirë, të qetë, të afërt dhe modest, më i dashuri ynë-Besnik.

E kujton familja nga Smira e Vitisë dhe qyteti Chartres i Francës.

1 Koment

  1. Eshte shume veshtire te perballohen humbje te tilla si te Besnikut.Permdia po na provon te gjtheve.Nuk done mend se Besniku ishte dhembja dhe krenaria jo vetem e familjes,por e te gjith atyre qe e kane njohur,qofte i perjetshem kujtimi per ty!Respekt Ekrem Arrifi

Leave A Reply