Sot u mbushën 12 muaj pa më të dashurin tonë

NAZMI SALIHU

1926-2014

Thuhet se koha shëron plagët, por jo edhe dhimbjen. Bujaria, urtësia, sinqeriteti, na bën të ndihemi krenarë që të patëm. Kujtimi dhe malli gjithnjë mbetën pjesë e jetës sonë.

E përkujtojnë:   Vajzat, djemtë, nipat, mbesat dhe gjithë familja e gjerë në fshatin Smirë dhe diasporë (Zvicër, Belgjikë dhe Francë).

Leave A Reply