PERKUJTIM:

U bënë 2 vite  nga vdekja  e më të dashurit tonë

BEKIM (Nazim) IBRAHIMI

(1975-2013)

Koha po kalon, e ne kurrsesi të bindemi se nuk është në mesin tonë, më i dashuri ynë. Qenka vështirë të shkruajmë kujtim për të.  Fjalët janë të pakta që të shprehim pikëllimin. Kujtimet dhe malli për të  janë pjesë e jetës sonë.

E kujton familja Ibrahimi nga Smira, Zvicra dhe Gjermania.

1 Koment

Leave A Reply