Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët, se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Ramadan (Mejdi) Ramadanit, do të pranohen edhe në  Regensburg të Gjermanisë. E pamja për të do të hapet të dielën, më 8 shkurt,  2015, nga ora 10:00 deri bë orëb 15:00, në Klubin Shqiptar ‘Dardania Regensburg’, në adresën  Von- Donle- Str. 6, 93055-Regensburg

Tel. për kontakt: 0176 63404365

Leave A Reply