Katër vite pa më të dashurin tonë

SABRI (Tefik) SALIHU

1935-2011

Nuk kalon as edhe një ditë, pa e kujtuar dhe pa e përmendur, njeriun që e patëm gjithçka në jetë.  Fjalët  e mira, këshillat e arta dhe sjelljet e tij  shembullore, do të na shërbejnë si udhërrëfyes në jetë.  Ishte i urtë, i drejtë dhe shumë njerëzor. Të tillë do ta mbajmë në mend përgjithmonë.

Familja në Smirë,  si dhe në Gjenevë, Luasanne, Nyon dhe Moudon  të Zvicrës.

Leave A Reply