Njoftohen të afërmit, bashkëfshatarët, miqtë dhe dashamirët, se varrimi i Ramadan (Mejdi) Ramadanit, do të bëhet, të premten më 23 janar 2015, nga ora 13:00, në Smirë, pas faljes së Xhumasë.

Ramadani ndërroi jetë, në Lyon të Francës, në moshën 59 vjeçe.

 

 

1 Koment

  1. Merushe hoxholli on

    Ngushellimet tona me te per zemerta familjes ton ne Smir per humbjen e vlaut ton Ramadani. Marrim pies ne hidherim tuaj prej se largu ne Amerik. Hajdar dhe Merushe familjarisht.

Leave A Reply