Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 90 vjeçe ka ndërruar sot jetë, Sahide (Brruti) Salihu, nëna e Hysni, Reshat e Enver Sylës.

Varrimi është caktuar për nesër, më 4 janar 2015, nga ora 13:00, në varrezat e Aliajve në Smirë.

Ngushëllime familjes dhe të afërmve të ndjerës!

173 Komente

  1. Ramadan Rrahmani on

    Ngushëliime familjës Salihu dhe të afërmëve te ndjeren zoti e shperbleft me Xhenet

  2. Nazim Azemi on

    Reshat Pranoj ngyshiimet e mija dhe e ter Familja Salihu per Vdekjen e Nanes 90 vjeqare Kurse te ndjeren Zoti e shperbleft me mate mirat e asaj bote.

Leave A Reply