Ibush (Hysni) Ramadani, ka pajisur një klasë me varëse për rroba, në Shkollën e Mesme të Ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, në Smirë. Me këtë rast, shkolla ka falënderuar këtë gjest të Ibushit, pasi tani e tutje nxënësit e klasave II-1 dhe V-2, do të mun  t`i varin palltot në vend adekuat.

Vlen të përmendet që Ibush Ramadani edhe më herët për shkollën tonë ka dhuruar varëse rrobash.

 

 

Leave A Reply