Njoftohen banorët e Smirës, se të dielën më 9 nëntor 2014, do të organizohet aksion për apstrimin e ambientit të fshatit, kryesisht rruga kryesore dhe hapësira tjera publike.  Takimi është caktuar në orën 11 :00, te ‘Beni  Impex’.

Këshilli i Fshatit Smirë.

1 Koment

  1. E perkrahi ket aksion te mrekullushem te fshatit smir dhe i deshiroj te gjitha tmirat. Si muj me jav dergu nje donacion per fshatin tim nese ka mundsi nje numer mduhet oki qao ju pershendes

Leave A Reply