Shkolla Fillore e Mesme e Ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, po bëhet gjithnjë e më funksionale. Në hollin e saj, dje u vendos  tabela e  shpalljeve. Drejtori i shkollës falënderon N.T.P ” Kema Plast ”, me pronar Kemajl Murtezi, që e  punoi dhe e vendosi këtë tabelë. Ai me këtë rast bëri edhe rregullimin e disa dyerve të zyreve të shkollës. Drejtoria e shkollës vlerëson se kjo tabelë iu mundëson që tani e tutje të vendosin shkresa të ndryshme nga ana e shkollës.

2 Komente

  1. Ramadan Rrahmani on

    Te lumte Sherif per kete gjest shume me vler, ju lumte edhe gjithe atyre qe investojn ne shkolle, shkolla eshte vend i dijes, vend i te se ardhemes sone Me respekt Dani

  2. Ramadan Rrahmani on

    Te lumte Kemajl per kete gjest shume me vler, ju lumte edhe gjithe atyre qe investojn ne shkolle, shkolla eshte vend i dijes, vend i te se ardhemes sone Me respekt Dani

Leave A Reply