Smira po vazhdon të jetë në vëmendjen e mediave vendore si fshat i organizuar, i zhvilluar dhe me kapacitete tëlarta. Së fundi fshati është prezantuar në portalin dhe gazetën ‘Zëri” dhe zeri.info, kurse shkrimi është marrë edhe nga medium tjera si: gazetaflash.com. Shkrimin mund ta lexoni te: http://www.gazetaflash.com/2014/10/fshati-i-te-shkolluarve/

Leave A Reply