Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 65 vjeçe ka vdekur Kadire Hajrullahu (gruaja e Lahush Hajrullahut)

Varrimi do të bëhet pas faljes së  drekës, në Smirë.

Ngushëllime familjes Hajrullahu dhe të afërmve të ndjerës.

172 Komente

Leave A Reply