Autoritete komunale, strukura e banorë të Smirës si dhe përfaqësues e punëtorë të kompanisë “Art Projekt”,  në fillimin e fazës së dytë të shtrirjes së rrjetit të kanalizimit të fshat. Kryetari i Vitisë, Sokol Haliti,  tha se komuna poashtu ka arritur që për vitin në vijim të siguroj edhe ujin e pijes për këtë fshat.  Ndërkaq kryetari i fshatit Smirë Afrim Salihu falënderoi kryetarin e Komunës për përpjekjet e tij për përmirësimin e kualitetit të jetës në këtë fshat. Projekti po financohet nga buxheti komunal.

Leave A Reply