Njoftohen bashkëvendasit dhe të gjithë të interesuarit e tjerë, se të hënën më 8 shtator 2014, do të organanizohet Akademi përkujtimore, kushtuar profesorit nga Smira, Dr. Sami Sylejmani.
Akademia do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës ‘Gursel e Bajram Sylejmani’, në Viti, nga ora 15:00.
Të ftuar do të jenë edhe përfaqësues të pushtetit lokal, ish-kolegë të profesorit të ndjerë Sami dhe njerëz të botës akademike.

2 Komente

  1. Smira e humbi nje bire qe shume e deshi ate, ai e vizitonte shpesh Smiren ishte emblema e nje intelektuali dhe nje punetori te palodhshem shkencor, te gjithe e kemi dashur dhe do t;a duam nje njeri tonin si ky…

    Hamdi Dika

  2. Smira humbi nje intelektual te madh,ndonese vlugun e pjekurise se tij ai e arriti larg vendlindjes,ai ate e pati gjithmone ne zemer.Kontriboje shume qe arsimin shqip ta ngrise ne nivele te larra,ndonese ne kushte shume te veshtira.pasioni i tij ishte fotografija qe kishte kuptim dhe porosi

Leave A Reply