Drejtori i shkollës së mesme të ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, Xhavit Sahiti, bashkë me sekretarin Astrit Shabiu dhe punëtorët teknikë të shkollës, Lirush Sylejmani, Ymer Bajrami dhe Shpejtim Ibishi, duke ngjyrosur gjatë këtij vikendi mbrojtëset e shkallëve.

Leave A Reply