Sot u mbushën 20 vite pa bashkëshorten, nënën dhe gjyshen

EMINE (EMËRLLAHU) ADEMI

1940-1994

Edhe përkunder asaj se sot mbushen 20 vite nga ikja jote nga kjo botë,  nënë e dashur, as edhe për një çast nuk është tretur kujtimi për ty.  Mungesa jote është ndier në çdo moment  të jetës sonë, si në festa si në pikëllime tona- thjesht ne çdo ofshamë tonën e kemi përmend emrin tënd. Ti ishe njeriu më i çmuar që kishim në jetë dhe dashurinë për ty do ta mbajmë në zemër deri në takimin tonë që është i pa dyshimt se do të ndodhë. NËNË, pusho e qete dhe shijoje parajsën, sepse e keni merituar.

E përkujton bashkëshorti, vajza, djemtë, mbesat dhe nipat nga Smira, Gjermania, Austria, Franca dhe Zvicra

Leave A Reply