Drejtori i shkollës,kryetari i Këshillit të Shkollës dhe Komisioni 5 anëtarësh, falenderojnë kontribuesit që ndihmuan në përfundimin e projektit (deposë së druve) të filluar ditë më parë. Ja edhe lista e kontribuesve të fundit:

Fatmir Sahiti 10

Ibush Sahiti 40€

Xhelal Shabiu 10€

Kemajl Salihu 100€

Gazmend Ibrahimi 50€

Sylejman Shabiu 20€

Muhamet Azizi 55€

Gëzim Nazifi 5€

Farush Ferizi 20€

Zahir Sinani (Skifteraj) 20€

Mirali Ibrahimi 60€

Musa Bajrami 100€

Avdyl Sejdiu 50€

Lah Jashari 20€

Tefik Hyseni 50€

Tefik Salihu 10€

Mustafë Jahiu 50€

Prej fillimit të projektit janë mbledhur vullnetarisht gjithsej 4255€. Së shpejti do të publikohen edhe të gjitha shpenzimet e bëra.

1 Koment

Leave A Reply