Njoftohen të afërmit, bashkëfshatarët, miqtë dhe dashamirët, se ngushëllimet për Taibe (Bajrami) Fazliu, motra e Destan Bajramit,  do të pranohen edhe në Smirë.

E pamja për të ndjerën do të jetë e hapur prej të hënës më 25 gusht deri të mërkurën në mbrëmje më 27 gusht 2014, tek shtëpia e Destan Bajramit në Smirë.

Taibe Bajrami ishte e martuar në Lubishtë, por qe një kohë jetonte në Ferizaj. Ajo ndërroi jetë para një jave në moshën 83 vjecare.

 

Leave A Reply