Në moshën 32 vjeçare, ka ndërruar jetë Fatos (Baki) Shabiu.

Fatosi kishte mbaruar nivelin Bachelor të Fakultetit Juridik në Prishtinë. Ishte i papunë dhe i pamartuar.

Varrimi i tij është bërë të premten pasdite.

Ngushëllime familjes Shabiu dhe të afërmve të ndjerit!

 

Leave A Reply