Në moshën 83 vjece, ka ndërruar jetë Idriz (Nebi) Ahmeti.

Varrimi do të bëhet sot më 20 gusht 2014, në orën 13:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Ahmeti dhe të afërmve të ndjerit.

7 Komente

Leave A Reply