Pas aksioneve per pastrimin e disa rrugeve te fshatit, qytetrët e Smirës kanë vzhduar edhe me pastrimin e varrezave nga barojat. Kështu ditë më parë janë pastruar Varrezat përskaj rrugës kryesore të fshatit, kurse së fundi u pastruan edhe Varrezat te Aliajt. Ky kontribut i vullnetrëve smiras, sidomos i Nexhat Ibrahimit dhe Bahri Halitit, vlen të përshëndetet nga të gjithë ne.

Leave A Reply