Ftohen dashamiret e futbollit qe  sonte, me 12 qershor 2014, te vijne te ;Beni Impex;, ne Smire,  per te percjellur ndeshjen Braxzil-Kroaci, ne ambient veror permes projektorit profesional dhe ne atmosfere tifozerie. Mos mungoni!

Leave A Reply