basketi

Disa nxënës po luajnë basketboll në oborrin e Shkollës së Mesme të Ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’, në Smirë, për herë të parë në historinë e kësaj shkolle. Koshat me standarde janë donacion nga Haxhi Ramadan Misini dhe familja e tij.

Leave A Reply